Behandlingar

Esthetics is art

 

DK-kliniken erbjuder flera behandlingar som skräddarsys efter dina önskemål. Vi utgår alltid från en helhetsbild och tar hänsyn till hudkvalitet, volymförlust och proportioner i ditt ansikte. Därför finns flera behandlingar som fungerar som ensamt majestät, men som också kan komplettera varandra på ett bra sätt.


Viktig information


Den 1 Juli 2021 trädde en ny lag i kraft. Den innebär förutom att det enbart är leg. sjuksköterskor, läkare och tandläkare som får injicera även andra krav på våra verksamheter. Ett av dessa krav är betänketid. Det betyder att du som konsument inte längre kan boka en behandling utan att först genomgå en konsultation om du är förstagångskund eller inte har fått samma behandling av mig inom de närmsta 6 månaderna. Du kan inte genomföra behandlingen i samband med konsultation utan du måste vänta minst två dagar för att uppfylla kriterierna för betänketiden.


Är du behandlad av mig inom 6 månader och genomfört samma behandling kan du boka din behandling direkt. Har det gått mer än 6 månader behöver du först boka en konsultation. Konsultationen går att genomföra via länk samt på kliniken beroende på vad som passar dig bäst. 


Detta gäller för samtliga injektionsbehandlingar. Ej för hudbehandlingar såsom microneedling, kemiska peels och laserbehandlingar.