Botox

Foto: ArtNyou Photo

Botox

En liten injektion för att minska muskelaktivitet är ett av världens vanligaste medicinska estetiska behandlingar och många anser den vara den mest effektiva och enkla behandlingen mot rynkor.  


Vad kan behandlingen göra?

Genom att behandla de vanligaste områdena - "bekymmersrynka", panna och "kråksparkar får man en öppnare och klarare blick vilket motverkar känslan av att se exempelvis trött eller arg ut. Rynkor som har uppstått av mimiken slätas ut. Det går även att behandla vissa medicinska tillstånd som överdrivna svettningar eller tandgnissling.


Hur går behandlingen till?

Innan du får genomföra en injektionsbehandling med botox finns det lagkrav på att du genomgår en konsultation med betänketid. Betänketiden mellan konsultation och behandling ska vara minst två dygn. Under konsultationen går vi bland annat igenom vilket resultat som kan uppnås samt vilka risker som finns.


Om inga hinder finns injiceras produkten på behandlingsdagen med en tunn, fin nål. Behandlingen gör inte särskilt ont. Efter behandlingen kan du återgå direkt till vanliga aktiviteter med mindre restriktioner. Efter ca två veckor träffas vi igen på en så kallad touch up. Då tittar vi på hur du använder din muskulatur och kompletterar behandlingen om det behövs. Detta ingår självklart i priset och erbjuds för att du ska få ett så bra resultat som möjligt.


Hur länge håller resultatet?

Hur länge resultatet håller beror genetiska förutsättningar och livsstil. Påfyllning behövs 2-4 gånger/år.


Pris:

Från 2900kr.